Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Σχολή Μηχανικών

Πανεπιστημιούπολη Ι (πρώην ΤΕΙ Αθήνας)

Τμήμα
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ

 
 

›››  

   Δραστηριότητες

Ημερίδα ΕΦΙΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ιατρικής Φυσικής 2013

Συμμετοχή του Τμήματος στην ημερίδα της Ένωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ιατρικής Φυσικής.

Η Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 2/11/2013 ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ιατρικής Φυσικής (7 Νοεμβρίου, ημέρα γέννησης της Marie Sklodowska-Curie).

Η ημερίδα έλαβε χώρα στο κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα) και περιελάμβανε δύο δραστηριότητες:

  • 14:00-22:00 - Ανοικτή ημέρα κοινού, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν για την ειδικότητα της Ιατρικής Φυσικής με ηλεκτρονικό υλικό, αφίσες, φυλλάδια και παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού.
  • 17:30-19:30 - Στρογγυλή τράπεζα με θέμα το «Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της Ιατρικής Φυσικής στην Ελλάδα» (πρόγραμμα εκδήλωσης).
    Με την ευκαιρία της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και βράβευση του Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών Π. Σάνδηλου, για το έργο και την προσφορά του στην ειδικότητα στην χώρα μας.

Το Τμήμα συμμετείχε στην ημερίδα με περίπτερο, όπου παρουσιάστηκε υλικό με ευθύνη του Αναπλ. Καθηγητή του Τμήματος Γ. Φούντου, μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής της ημερίδας.